Handelsbetingelser

     

Generelle oplysninger


Staudestedet ved Anne Svane
34817634
Rimsø Kærvej 16, 8500 Grenaa
info@staudestedet.dk
50475978

Betaling

Staudestedet modtager betaling med Dankort/VISA-Dankort. Betaling vil først blive trukket på din konto, når varen afsendes. 
Staudestedet krypterer alle dine kortoplysninger med den såkaldte SSL (Secure Socket Layer) protokol. Det betyder, at uvedkommende ikke kan aflæse dit kortnummer eller andre informationer under transaktionen med PBS. 
Det er også muligt at betale via bankoverførsel til konto 2690 3481808919 eller med Mopilepay på tlf. 63775. Varerne sendes, når beløbet er gået ind på kontoen. Ordren slettes efter 2 uger, hvis betalingen ikke er gået ind, med mindre andet er aftalt. Ved bankoverførsel er du ikke beskyttet af indsigelsesordningen.


Sverige

Følgende bruges ved bankoverførsel fra Sverige:
Reg. nr. 2690
IBAN: DK4720003481808919
Swiftadresse/BIC-kode: NDEADKKK

Ordren slettes efter 2 uger, hvis betalingen ikke er gået ind, med mindre andet er aftalt.

Levering
Planterne bliver stort set altid sendt med potter. Høje planter og planter med "sprøde" stængler bliver klippet ned inden afsendelse. 

Staudestedet sender altid friske og sunde planter afsted.Vi erstatter ikke planter, der pga. manglende vand eller anden forkert behandling efter modtagelsen går ud. Der ydes ikke erstatning for planter, der ikke er overvintret, idet de klimatiske forhold er af stor betydning for planternes overvintring.

Vi bruger i en del af potterne langtidsvirkende gødning (runde gule kugler), som kan forveksles med snegleæg. 

Pakker, der er bestilt 'Med omdeling', bliver sendt mandag, tirsdag og onsdag. Pakker, der er bestilt 'Uden omdeling' sendes mandag, tirsdag, onsdag og torsdag. Ordrerne kommer afsted indenfor 1-3 hverdage og stort set altid hverdagen efter, at ordren er modtaget. Der kan dog ind imellem være forhindringer i f.eks. en pludselig regnbyge/regnvejr, der gør at planterne bliver gennemblødte og umulige at pakke forsvarligt ned. Først på sæsonen kan der også forventes ventetid pga. mange ordrer og planter, der først sent kommer igang efter vinteren. Vi sender ordrer i perioden 1. april - 31. oktober - ordrer afgivet fra 1. november - 31. marts sendes så hurtigt som muligt efter sæsonstart (1. april).

Hvis du vælger af få leveret pakker på hjemadressen - "Med omdeling" - anbefaler jeg at du tilmelder dig Postnords modtagerflex, hvor der aftales med Postdanmark, at pakker stilles et bestemt sted på din adresse, når der ikke er nogen hjemme.

Porto til danske adresser
Levering sker til følgende takster: 

"Med omdeling til privatadresse":
1 - 5 kg: kr. 65,- 
5 - 10 kg: kr. 75,- 
10 - 15 kg: kr. 90,- 
15-20 kg: kr. 110,- 
20-30 kg: kr. 140,-
Over 30 kg: kr. 160,- 

"Uden omdeling" og "Med omdeling til erhvervsadresse"::
0 - 5 kg: kr. 50,-

5 - 10 kg: kr. 60,- 
10 - 15 kg: kr. 75,- 
15-20 kg: kr. 90,- 
20-30 kg: kr. 125,-
Over 30 kg: kr. 150,- 

Fragten er gratis ved køb af planter for over 2.500,- kr.

Staudestedet sørger for levering med PostNord (med mindre andet angives) til modtager på den dato der er ønsket i bestillingen. Rettidig levering forudsætter dog at PostNord overholder dag-til-dag levering. Såfremt der opstår forsinkelser hos PostNord, vil dette tilsvarende forsinke leverancen i forhold til den ønskede leveringsdato. PostNord kvalitetsmål omkring leveringssikkerhed er minimum 99% for pakkepost. Bemærk dog at disse procentsatser er gennemsnitlige, og kan dække over store lokale og tidsbegrænsede variationer. Staudestedet kan ikke drages til ansvar for forsinkelser hos PostNord. I tilfælde af meget forsinkede (adskillige dage) eller decideret udeblevne leverancer, fremsender Staudestedet naturligvis en ny leverance uden beregning. 

Levering til Bornholm og visse småøer er ikke omfattet af PostNords målsætning om dag-til-dag levering, idet forsendelser til disse område i nogle tilfælde kan vare 2 dage. Staudestedet tager altid udgangspunkt i dag-til-dag levering. Som afsender kan du evt. vælge leveringsdatoen én dag tidligere for at kompensere for dette. 

Porto til svenske adresser:

Med omdeling
0-5 kg: 180,-
5 - 10 kg: kr. 240,- 
10 - 15 kg: kr. 290,- 
15-20 kg: kr. 220,- 
20-30 kg: kr. 330,-
Over 30 kg: kr. 500,-

Leveringstiden til Sverige er 2-3 dage. Pakker til Sverige sendes om mandagen for at sikre, at de er fremme inden den efterfølgende weekend.

Der leveres udelukkende til Danmark og Sverige.

Fortrydelsesret

Du har som forbruger 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos os.
 
Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag, du har modtaget din vare, eller får den sidste vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om flere forskellige varer, som er bestilt i én ordre, og som leveres enkeltvis. 
 
Du skal inden 14 dage fra modtagelse give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb. Meddelelsen skal gives på mail  til info@staudestedet.dk eller på tlf. 50475978. I din meddelelse skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret. 
                                                                                                                        
Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette.


Returnering

Du skal sende din ordre retur til os uden unødig forsinkelse, og senest 14 dage efter du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med varens returforsendelse. Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering. 


Tilbagebetaling af købsbeløbet

Hvis du fortryder dit køb, får du det beløb du har indbetalt til os, tilbage.

 
Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde denne aftale. Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet.
 
Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.